Lakásfelújítás -lakás átalakítás

 

Teljes körű lakásfelújítás, festés, burkolás, szaniter, parkettázás, vízszerelés, gázszerelés, villanyszerelés, bontás, takarítás, lomtalanítás munkákat vállalunk. Nyílászárók cseréjét, a munkák összehangolását, ütemezését, megszervezését bízza ránk.

hazfelujitas.jpgLakásfelújításon, családi ház szigetelésen vagy felújításán gondolkozik, vagy csak egy fürdőszobát,szobát, konyhát szeretne átalakítani, akkor jó helyen jár!

Életünk során néhányszor biztosan előttünk áll a lakásfelújítás nagy feladata. Ha hosszú távon egy házban lakunk, akkor az állagmegóvás érdekében, ha többször költözünk, akkor azért, hogy a lakást otthonunkká formáljuk.

A teljes körű lakásfelújítás legnehezebb pontja a szakemberek összehangolása úgy, hogy a lehetőleg gördülékenyen, minőségben kifogástalanul és nem utolsó sorban minél gyorsabban történjen meg a felújítás.

Bízza a lakása felújítását profi lakásfelújító csapatra, akik precíz munkát végeznek Budapest és környékén.

 • Lakásfelújítás árak
 • Lakásfelújítás- panel
 • Lakásfelújítás Budapesten
 • Lakásfelújítás, átalakítás
 • Lakásfelújítás házilag
 • Lakásfelújítás Budapesten
 • Lakásfelújítás ötletek
 • Lakásfelújítás tippek
 • Lakásfelújítás olcsón
 • Lakásfelújítás szakszerűen
 • Lakásfelújítás, árak
 • Lakásfelújítás árai

A zárak, mint biztonsági eszközök, a biztonság bástyái hosszú évtizede óta velünk vannak. Őrzik a privát szféránkat a betörőktől, a hívatlan vendégektől.


zarszerviz-sos.jpg Ám ha valamilyen baj történik vele, a zárunk már nem fogja megakadályozni azt,
 hogy bárki is bejuthasson hozzánk (vagy éppen hogy mi magunk nem tudunk bemenni az ajtónkon),
akkor zárszerviz munkájára lesz szükség ahhoz, hogy megoldódjon a probléma.
 Mindegy, hogy zárba tört kulcsról, elveszített kulcs csomóról, elhagyott kulcsról van szó,
hogy felfeszítették az ajtónkat, hogy az ajtónk nem nyílik, hogy ajtórácsot szeretnénk,
 hogy még egy plusz zárat szeretnénk – mindenképpen zárszerviz kell nekünk, hogy megoldást tudjon hozni számunkra.
 A Zárszerviz.co.hu szakemberei a nap 24 órájában készek arra, hogy a helyszínre siessenek,
és profi módon, szereljenek annak érdekében, hogy a megbízó elégedetten illetve biztonságban hajthassa álomra a fejét.
 Ha Ön Budapesten vagy a közvetlen közelében él,
úgy a hívástól számított fél-egy órán belül ki fog tudni érni önhöz a sürgős zárszerviz,
 hogy Önnek ne kelljen nyugtalankodnia! Hívjon hát minket, ha gondja akad a zárjával!

Zárszerviz, biztonság otthonunknak

 

 

 

 

 

 

Lakásfelújítás

 

 

A lakásfelújítás nem csak a szép környezet megteremtését szolgálja, hanem nagyon sok esetben magát a lakást is gazdaságosabbá teszi. Gondoljunk csak a rosszul záró nyílászárókra, amelyek a hőszigetelés leggyengébb láncszemét alkották. Ha egy ablak vagy egy balkonajtó rosszul zár, esetleg még szelel is, abban az esetben a hőveszteség jelentős mértékű a téli fűtési időszakban. A lakásfelújítást érdemes minél előbb elvégezni, az energia megtakarítása által pedig jelentős pénzbeli megtakarításhoz juthatunk. A lakásfelújítás során számos lehetőségünk nyílik a további fenntartási- és rezsiköltségek csökkentésére.

http://www.felujitasok.com/

A lakásfelújítás sok esetben megtakarítási célokat szolgál. Legjellemzőbb talán a nem megfelelő nyílászárók cseréje, hiszen a rosszul szigetelő ablakok rengeteg hőenergiát hagynak elveszni. Senki sem szeret szükségtelenül fizetni, így inkább a rossz minőségű és rosszul záró ablakok cseréje jelenti a megoldást. De nem csak az ablakok, hanem az ajtók cseréje is fontos lehet egy felújítás során. Gondoljunk a bejárati ajtóra! A bejárati ajtó szavatolja az otthonunk biztonságát, de csak ha megfelelő minőségű. Érdemes hát komoly erőt képviselő biztonsági ajtót vásárolni, ami megfelelő zárral szerelve gyakorlatilag feltörhetetlennek minősül.

 

 

 • Lakásfelújítás
 • Lakasfelujitas
 • Lakások felújítása
 • Lakásfelújítás Budapest
 • Lakásfelújítás házilag
 • Lakásfelújítás árak
 • olcsó lakásfelújítás
 • panel lakásfelújítás
 • Lakásfelújítás ár
 • Lakásfelújítás blog
 • Lakásfelújítás ötletek
 • Teljeskörű lakásfelújítás
 • Lakásfelújítás azonnali kezdéssel

webesnetes 2015.07.13. 19:50

Vízszerelés

 

Vízszerelés azonnal

 

 

 

A vízszerelés tárgykörébe sok olyan munkát sorolunk, ami nélkülözhetetlen egy háztartás zavartalan működéséhez; gondoljunk csak a legegyszerűbb csaptelepek cseréjére, a csőtörések megszüntetésére, a mosogatógépek bekötésére vagy akár a bojlerek vízkőmentesítésére. A bojlerekkel kapcsolatban fontos tudni, hogy a halálukat gyakorlatilag minden esetben a vízkő okozza, illetve a karbantartás elmaradása. Mindennemű vízszerelési munkálatot gyakorlott szakemberek segítségével érdemes elvégeztetni, így a végeredmény garantált lesz, ráadásul nem kell attól tartanunk, hogy kellemetlen meglepetés ér bennünket.

http://www.felujitasok.com/vizszereles.html

 

A vízszerelés felelős munkavégzést követel meg. Gondoljunk csak a hanyagul felhelyezett és túlfeszített vízvezeték csövekre, amelyek évek múlva szinte garantálnak elrepednek. Még rosszabb a helyzet a meleg vizes csövekkel, hiszen ezek hőtágulása még nagyobb terhelést jelent a csőre nézve, így a csőtörés még nagyobb valószínűséggel bekövetkezhet. A vízszerelés esetében nem érdemes kísérletezni és mesterkedni, amennyiben nem értünk a feladathoz Egy nagy vízfolt vagy egy szivárgó falba épített cső egyáltalán nem nevezhető kellemes meglepetésnek. Ha profi munkát és profi végeredményt szeretnénk, válasszunk profi szakembert.

 

 

 

 • Vízszerelés
 • Vízszerelő
 • Vízszerelés olcsón
 • Vízszerelő olcsón
 • Vízszerelés árak
 • Vízszerelő árak
 • Vízszerelés Budapesten
 • Vízszerelő Budapesten
 • Vízszerelés azonnal
 • Vízszerelő azonnal
 • Vízszerelés, Vízszerelő Pest megyében

 

 

webesnetes 2015.07.13. 19:41

Zárszervíz

 

Zárszerviz minden problémára

 

 

locksmith_image.jpgA minden probléma pontosan jó kifejezés a címben. Ahhoz, hogy ennek mibenlétét megértsük, tudnunk kell a szervíz pontos jelentését. Magyarországon manapság szerviz szó alatt javítást értünk, holott sokkal több mindent foglal magában, mint ahogyan a zárszervíz sem csupán zárjavítást jelent.

 http://www.zarszereles.com/zarszerviz.html 

A szervíz kifejezés jelent szolgáltatást, kiszolgálást, javítást, karbantartást, tehát ebből láthatjuk, hogy amikor a zárszervíz a téma, akkor szinte minden szolgáltatást ide sorolhatunk, mely zárral kapcsolatos a javítástól kezdve a zárszerelésig.

Hozzá kell tenni, hogy mindettől függetlenül, olyannyira beivódott a köztudatba, hogy a szerviz javítást jelent, így a zárszervíz kifejezetten zárak javítását jelenti, hogy ezért külön le kell írni minden egyes szolgáltatást, mely ebbe a témakörbe tartozik.

A fenti nyelvtani fejtegetés egyáltalán nem kioktatás célzattal készült, csupán egy érdekességet vet fel, továbbá egy olyan szinonima szópárt, mely igen érdekes lehet, miszerint a zárszervíz szinonimája lehetne a biztonság megteremtése.

 

Valóban erről van szó, hiszen minden egyes apró momentum, mely a zárszervíz egyes lépéseivel kapcsolatos, bármely lépésével, az a biztonság helyreállítására, illetve annak megteremtésére terjed ki, vagy éppen korlátozódik, attól függően, hogy igénybe vesszük, vagy elmulasztjuk szakember segítségét kérni. 

locksmithhh.jpgRengetegszer láthatunk olyan eseteket, mely során emberek saját maguk látják el saját zárszervíz igényüket. Ez néhány évtizeddel ezelőtt nem is okozott olyan gyakran problémát, ám ma már nem elégséges az alapvető védelemhez. Mondhatjuk azt, hogy erősen elégtelen védelmet nyújt.

Nyilvánvaló, hogy a zárak fejlődése, illetőleg a zárszervíz szolgáltatásainak bővülése nem egy olyan folyamat, mely önmagát gerjeszti. Sokkal inkább egy igény, melyet roppant sajnálatos módon, a bűnözés igen magas foka állított fel számunkra, illetve ez a szükségesség generálta a zárszervíz professzionalitásának fokát.  http://www.zarszereles.com/zarszerviz.html 

Mindannyian tudatában vagyunk annak, hogy újra és újra biztonságosabb módozatokat kell találni arra, hogy a tegnap biztonságát fenntartsuk, hiszen a behatolási módszerek fejlődésével valamilyen szinten lépést kell tartanunk. 

Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy hetente igénybe kell venni valamilyen zárszervíz szolgáltatást, de bizonyos normál időközönként felül kell vizsgáltatnunk biztonsági fokozatunk megfelelését, méghozzá zárszervíz szolgáltatásokban jártas szakértő által, hiszen ő az, aki mindig naprakész, nem csak a saját szakmáját illetően, hanem az ellentábor, a behatolók egyre újabb technológiáit illetően is.

 

 

 Összes zártípus cseréjét, javítását, szervizelését vállaljuk legyen az Mottura, Viro, Atra, Dierre, Securemme, Cr, Mul-T-Lock, Pottent, Dierre.  

 
Zárszervíz, Zárszervíz Budapest, Zárszervíz éjjel-nappal, Zárszervíz non-stop, Zárszervíz 0-24, Zárszervíz azonnal, Teljes körű zárszervíz, Zárszervíz Budapesten non-stop, 

 

 

 

Sürgősségi Ajtónyitás

 

 

 

Zárnyitás vagy más néven ajtónyitás legtöbb esetben akkor szükséges, amikor egy ajtó becsapódik, ám az kívülről nem rendelkezik kilinccsel, így csak kulcs segítségével lehetne bejutni.

3.jpgAz esetek döntő többségében apró figyelmetlenség okozza az ajtó becsapódását, és mivel nem számít rá az ember, ezért nincs nála sem kulcs, sem telefon.

Zárszerelés szempontjából ez a legrosszabb, ami történhet, mivel ilyenkor leggyakrabban a leggyorsabb és legközelebb eső megoldást választja majdnem mindenki a zárnyitás megoldására.

A jó szomszédi viszony igen fontos, és ezekben az esetekben ez a tény igazolja magát, ám közel sem biztos, hogy az zárnyitás legjobb módja, ha a szomszéd végzi el a zárszerelés folyamatát.

http://www.xn--ajtnyits-fza9o.hu

 

Természetesen, érthető, ha valaki ilyenkor pánikba esik, hiszen amikor kint reked az ember a lakásán kívül, akkor igen erősen sürgetővé válik számára a zárnyitás kérdése, ám érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy egy nem szakszerűen elvégzett zárnyitás akár a zárszerkezet és az ajtó halálos ítéletét is jelentheti.

 

 

A sürgősség ne menjen a minőség rovására!

 

3.jpgAjtónyitás szükségessége esetén a lehető leggyorsabban megoldjuk a problémáját. A nap bármely szakában, hétvégén és ünnepnapokon is, fogadjuk hívását, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ajtónyitás a lehető leggyorsabban megtörténjen, és Ön a lehető leghamarabb bejusson lakásába.

Az ajtónyitás esetében egy tévhit, hogy a legközelebb lévő ismerős oldja meg leggyorsabban a problémát. Az még nagyobb tévhit, hogy ez a legolcsóbb megoldás.

Precíziós műszerekkel oldjuk meg az ajtónyitás kérdését, ebből adódóan a lehető legkevesebb károkozás történik a zárszerelés révén.

Érdemes körültekintően megfigyelni, hogy egy zárcsere, egy ajtócsere, esetleg nagyobb beruházások, mennyivel nagyobb költséget tesznek ki, mint egy általunk végezett professzionális ajtónyitás.  http://www.xn--ajtnyits-fza9o.hu

Nem is kérdés, hogy melyik a gazdaságosabb és takarékosabb megoldás. Tegye meg saját magának azt a szívességet, hogy nem veri magát plusz költségekbe, és szakszerű zárszerelést végeztet akkor is, ha az roppant sürgős, mint például ajtónyitás esetén.

A pánik nem jó tanácsadó, valószínűleg idő és pénz tekintetében is akkor jár a legjobban, ha szakemberre bízza az ajtónyitás kérdését.

 

 

 

 

ajtónyitás, ajtónyitás sérülés mentesen, gyors ajtónyitás, ajtó kinyitása, ajtózár nyitás, ajtónyitás 0-24, ajtó nyitása 

 

 

webesnetes 2014.06.22. 23:56

Zárcsere

 

Zárcsere igény esetén!

 

Zárcsere manapság sokkal többet jelent, mint egy egyszerű zárcsere folyamat.
A zár cseréjével már egy előre lépést teszünk, hogy otthonunk betörésmentes legyen.  
Főleg abban az esetben igaz ez, ha a zárcsere biztonsági zár cseréjével történik.
Soha szem szabad elégedett lenni egy márka nélküli, nem bevizsgált zárral. Egyrészről
 mert nem tudjuk az eredetét, másrészről viszont biztosak lehetünk abban, hogy nem fogja megakadályozni az illetéktelen betörőket.
 
 
 Milyen ajtókba kérhetünk zárcsere folyamatot?
Nos erre igen egyszerű a válasz, bármilyen ajtókban el lehet végezni a zárcserét,
csak vannak bizonyos ajtók amiknél nem hengerzárat cserélnek, hanem az egész zár
 szerkezetet. Ilyen ajtók a Cisa, Mottura, Viro. Ezek az ajtók biztonsági vasajtók
kategóriába sorolhatóak amik nem hagyományos hengerzárral működnek. Legyen önnek
 Biztonsági ajtaja vagy hagyományos ajtaja, hívja zárszerelőinket bizalommal  a
záras problémákkal bizalommal. Állunk szolgálatában minden nap!
 
 
 Mennyibe kerül egy zárcsere?
A zárcsere minden esetben két tényezőtől függ!
Egyik, hogy milyen ajtóban kell zárat cserélni?: vasajtó, fémajtó, műanyagajtó...
A másik, hogy milyen típusú zárat kell cserélni?.   Elzett, Abus, Evva, Cisa, Mottura, Mul-T-Lock, Viro, Atra....
Amíg ezt a kettő kérdésre a választ nem kapjuk meg, addig nem lehet zárcsere árat mondani.
 
 Zárcsere garanciális történik?
Igen. Szakembereink mindig vállalnak 12 hónap garanciát a zárcsere munkára.
 Ami annyit jelent, hogy ha a zár meghibásodik a felszereléstől vagy hasonló
 dolog miatt, ingyen kicseréljük önnek 1 éven belül. Nem csak zárcserére,
 de zárszerelésre,- zárjavításra,- hevederzár szerelés munkálatokra is
ugyan úgy garanciát vállalunk mint a zárcserére!
 
 Zárcsere éjszaka is kérhető?
Természetesen! Minden nap, minden órájában dolgozunk.
Így ha önnek az éjszaka közepén szükséges a zárcsere munkálat,
akkor hívja bizalommal szerelőinket és ők Budapesten és környékén
 1 órán belül önnél vannak és a zárcsere igényeket elvégzik!
Éjjel és nappal dolgozunk! Nincs különdíj az éjszakai munkavégzésnél sem.
 
 Zárcsere szükséges, de hol érhet el minket?
Non-Stop hívható telefonszámaink: 06-70-237-7471 vagy 06-30-827-3360
 Hívjon nyugodtan akár éjszaka, akár nappal legyen is szó. Készséggel állunk rendelkezésére!
 Ránk minden nap számíthat, hétvégén és ünnepnapokon is!

Biztonsági ajtó zárcsere, heveder zárcsere, ajtó zárcsere: Hívjon és megoldjuk!